39-годишният Джейкъб Леон и 48-годишната Валери Макданиъл решили да се

...
39-годишният Джейкъб Леон и 48-годишната Валери Макданиъл решили да се
Коментари Харесай

Като филм! Двойка поръча бившите си, но ето какво се случи на злодеите

39-годишният Джейкъб Леон и 48-годишната Валери Макданиъл решили да се отърват от някогашните си и поради това си намерили наемен палач в Хюстън, Тексас. За свършената работа те предложили 20 000 $ и първокласен часовник на Cartier. Двойката обаче не осъзнавали, че наетият палач е служител на реда под прикритие. Веднага откакто договорката завършила, служителите на реда се свързали с 33-годишната Мегън Верикас и 51-годишния Maк МакДаниел и им предложили да разиграят тяхното отвличането, оповестява DailyMail.

 Фото © Соцсети

Причините за поръчковото ликвидиране били банални - неразделна обич и пари. Джейкъб не можел да елементарни на някогашната си другарка, че го е зарязала, а Валери не желала да върне на Мак 1,25 милиона $ след развода. След първото чуване, обвинената Валери не могла да понесе всичко, което я чака, и се самоубила. Джейкъб към момента минава правосъдни каузи.

 Фото © Соцсети
 Фото © Соцсети
За да заловен двойката нарушители, служителите на реда разиграли отвличането на Мегън, завързали ръцете и краката й, а също и залепили устата си. Момичето било толкоз уплашено, че в действителност плакало. Мак пък инсценирал престрелка в главата и снимал случая като доказателство за клиентите.

 Фото © Соцсети

Въпреки доказателствата, Джейкъб споделил, че желал да прекара остатъка от живота си с Мегън. Човекът твърди, че желал да върне обичаната си, само че молбите му останали без отговор.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР