39-годишният Димитър, който вчера бе нападнат от пет кучета порода

...
39-годишният Димитър, който вчера бе нападнат от пет кучета порода
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ на кучетата-убийци, нахапали и разкъсали Димитър до смърт!

39-годишният Димитър, който през вчерашния ден бе атакуван от пет кучета порода "Кане Корсо " в софийското село Владо Тричков, е умрял от остра кръвозагуба, откакто е бил безусловно раздран от озверелите животни. Мъжът е бил атакуван от кучетата, до момента в който е носил в ръцете си носил кафе и лимонада, разхождайки се из селото. Това оповестиха на конференция от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.


Йордан Карагьозов с едно от кучетата си, Снимка: Фейсбук

Ужасяващи детайлности за натрупа във Владо Тричков, раздран от 5 кучета Кане корсо

Директорът на МВР-София старши комисар Николай Спасов и посочи, че притежателят на кучетата бил открит за няколко часа и арестуван. На 41-годишния Йордан Карагьозов е повдигнато обвиняване за това, че не е положил задоволително грижи за животните. Той ще остане в ареста за 72 часа. Пред криминалистите мъжът признал, че кучетата-убийци са негови . Те били отглеждани във вилата на Йордан, която е наоколо до мястото, където бил атакуван 39-годишния Димитър.
 Карагьозов отглеждал кучетата във вилата си във Владо Тричков
Карагьозов отглеждал кучетата във вилата си във Владо Тричков, Снимка: Фейсбук
Когато кучетата атакували жертвата си, притежателя го е нямало, добави Спасов.

"Разследването за тoва действие стартира под надзора на Окръжна прокуратура - София, защото има настъпила гибел. Но след осъществена аутопсия през днешния ден се откри, че лицето е умряло от кръвозагуба и е наядено от кучета. През 2016 година против Карагьозов имало сигнал и е бил предизвестен да се грижи за кучетата, като общината в Своге е трябвало да проконтролира това ", сподели пък окръжният прокурор на София Наталия Николова.


Снимка: Фейсбук

Тя изясни, че към сегашния миг са осъществени два огледа на местопроизшествието. Петте кучета пък са конфискувани и са настанени във ветеринарна клиника, като им е назначена дентална експертиза.
 В профила на притежателя във Facebook има доста фотоси на домашните му любимци
В профила на притежателя във Facebook има доста фотоси на домашните му любимци, Снимка: Фейсбук
Починалият мъж е живеел в селото и се е грижел за болната си майка, прецизира dir.bg. Той също е имал куче, само че по време на нападението то не било с него.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР