39-годишният бразилец Рафаел Аленкар – гей порно актьор с внушителна

...
39-годишният бразилец Рафаел Аленкар – гей порно актьор с внушителна
Коментари Харесай

Порно Актьор Хвърли Бомба: Чуках Патрик Суейзи!

39-годишният бразилец Рафаел Аленкар – гей порно артист с внушителна кариера във филмите за възрастни, крие освен 25 сантиметра в панталона си, само че и прекомерно пикантни секрети за холивудски величия.

Актьорът, чието същинско име е Жоао Песоа, даде сензационно изявление за английско списание предходната седмица. Бразилецът хвърля бомбата, че през леглото му са минали редица холивудски звезди, отпред с починалия Патрик Суейзи.

„Направих го с Патрик преди повече от 15 години. Ще спестя детайлностите, само че ще уточня, беше доста приятно“, споделя Аленкар.

По-нататък в изявлението излиза наяве, че той извършва дейната страна в секса, тъй че по пътя на логиката, Суейзи е бил в ролята на дамата.

За живите звезди Рафаел Аленкар прави уточнението, че не ги посочва, с цел да не се срещат в съда. Имало обаче най-малко десетина супер звезди, които са вкусвали от тоягата му. Известно е, че всяко замесване на звезди от ранга на Том Круз и Джон Траволта в гей афери, наложително приключва с искове за милиони в правосъдната зала, написа „Уикенд“.

Аленкар загатва, че преди години е имал буйна спекулация и с Рики Мартин, само че отново не посочва името му. Определя го просто като „едно горещо латиноамериканско момче, което в този момент има щастлива връзка“.

Патрик Суейзи става прочут с филмите „Мръсни танци“ и „Призрак“. „Най-гейската“ му роля в киното е на травестита Вида Бохем в паметната комедия „На Уонг Фу, с благодарности“, в която си партнира с Уесли Снайпс и Джон Легуизамо.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР