39-годишната Юлия, която вчера сложи край на живота си в

...
39-годишната Юлия, която вчера сложи край на живота си в
Коментари Харесай

Защо 39-годишната Юлия се самоуби в мола?

39-годишната Юлия, която през вчерашния ден постави завършек на живота си в мола на ул. " Перущица ", до последно живеела в пловдивския квартал " Прослав ". Съседи описаха, че младата жена се заселила в квартала преди към две години. Нанесла се при майка си.

Това бил най-тежкият интервал за Юлия. Разделила се със брачна половинка си, имала доста насъбрани отговорности - над 30 000 лв.. Примката към нея се затягала. С течение на времето обстановката се усложнявала, дължимите суми се увеличавали. Започнали да я тормозят колектори, кредитори звънели непрестанно по телефона. Майката опитвала да успокои щерка си, че всичко ще се подреди и че ще се оправи с объркания си живот.

Но това не се случило, в противен случай. Юлия почнала да пие по-тежки антидепресанти. Не виждала излаз от рецесията и по тази причина решила да пристъпи към съдбовното решение.

Загиналата няма деца, само че доста желала да има. След като животът й потръгнал в неверна посока, тя траяла да мечтае за наследници. Преди години е пробвала ин витро, само че безуспешн. Тогава изпаднала в първата по-тежка меланхолия.

Съседите й я разказват като тиха, безмълвна и добра жена.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР