39-годишната Кортни Кардашян била лудо влюбена в 20-годишния модел и

...
39-годишната Кортни Кардашян била лудо влюбена в 20-годишния модел и
Коментари Харесай

Кортни Кардашян си хвана 20-годишен младок

39-годишната Кортни Кардашян била бясно влюбена в 20-годишния модел и артист Лука Събат, настояват медиите в Съединени американски щати. Според жълтата преса връзките на двамата са към момента доста пресни, само че много обнадеждаващи.

Най-голямата сестра от риалити клана Кардашян не била обезпокоена от обстоятелството, че се пада кака с 19 години на новия си обичан.

„ Възрастта на Лука не наподобява да има значение за нея “, споделя доближен на Кортни. „ Тя го намира за доста обаятелен и несъмнено е доста заинтригувана “.

Кортни и Лука бяха уловени дружно от папараците за първи път предишния петък, на излизане от заведението „ Chateau Marmont “ в Ел Ей, написа списание People.

Според някои източници двамата се срещат скрито от към месец. Хубавото в тази ситуация било, че приятелите на Кортни харесвали Лука, за разлика от предходния ѝ другар – 25-годишния Юнис Бенджима, който не беше любим на семейство Кардашян поради агресивното си държание.

„ Нито един от приятелите ѝ не харесваше Юнис, а всички утвърждават Лука, макар че е единствено на 20! Те считат, че е по-добра партия за нея. Той е доста земен и добър човек “, настояват източниците. Кортни е майка на три деца, които са от 10-годишната? връзка със Скот Дисик.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Splash News
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР