39-годишна жена е била убита от бой в жилище в

...
39-годишна жена е била убита от бой в жилище в
Коментари Харесай

Жена загуби живота си след побой с ръце и крака от любимия си в Пловдив

39-годишна жена е била убита от пердах в жилище в Пловдив. Извършителят - 45-годишният й другар, с който е живеела на фамилни начала, е арестуван и упрекнат в съзнателно ликвидиране, оповестиха от Окръжната прокуратура в града под тепетата.

 32 дами изгубиха живота си от ръката на непосредствен през 2018 година Виж още

Сигналът за жена в безпомощно положение е подаден на тел. 112 в 0.35 часа на 21 октомври. На място е пристигнала кола за спешна помощ на Спешна помощ, само че лекарите единствено са открили гибелта.

При огледа на тялото са установени голям брой травматични увреждания. Незабавно е била известена полицията и са почнали процесуално-следствени дейности, осъществени от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив под надзора на Окръжна прокуратура - Пловдив, а точно - огледи, разпити на очевидци, извършен е следствен опит, конфискуван е биологичен материал и други

Установено е, че на 39-годишната С.А., са били нанесени голям брой удари по тялото с ръце и крайници и тя е умряла от пострадванията.

След разбор на доказателствата от страна на наблюдаващия прокурор, през вчерашния ден Окръжна прокуратура - Пловдив е повдигнала обвиняване на 45-годишния М.Р. за съзнателно ликвидиране. Той и жертвата са живели на фамилни начала.

Обвиняемият е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, като следва да бъде импортирано искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР