39-годишна гражданка на Северна Македония и Швейцария е арестувана след

...
39-годишна гражданка на Северна Македония и Швейцария е арестувана след
Коментари Харесай

Чужденка премина през бариера на ГКПП Гюешево, катастрофира в преследване с полицията

39-годишна гражданка на Северна Македония и Швейцария е задържана след опит за нелегално влизане в България през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево "

Днес в 11.11 ч. на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево " дошъл лек автомобил Citroen с швейцарска регистрация. 39-годишната лидерка на автомобила спряла пред бариерата без да загаси мотора. Началникът на промяната направил опит да извърши гранична инспекция, само че лидерката потеглила внезапно, повреждайки бариерата с автомобила и се насочила към вътрешността на страната, без да спре на подадените сигнали и от другите гранични служители на реда по трасето. Не е спряла и при подаден сигнал от граничен патрул в с. Гърляно.

Униформените подали сигнал към сътрудниците си в регионалната дирекция в Кюстендил, само че при влизане в града, дамата още веднъж не се подчинила на полицейски сигнал за прекъсване и се блъснала в длъжностен автомобил на РУ-Кюстендил. Спряна е след минути гонене и след удар в различен длъжностен автомобил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР