39-годишна чужда гражданка е задържана за незаконно преминаване на границата

...
39-годишна чужда гражданка е задържана за незаконно преминаване на границата
Коментари Харесай

Чужда гражданка прави екшън на ГКПП Гюешево, бяга с автомобил

39-годишна непозната гражданка е арестувана за нелегално прекосяване на границата на страната и непокорство на полицейски разпоредби.
Днес в 11.11 ч. на Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюешево идва лек автомобил марка „ Ситроен “, със швейцарска регистрация. 39-годишната лидерка на автомобила стопира пред бариерата, без да загаси мотора. Началникът на промяната прави опит да извърши гранична инспекция, само че лидерката потегля внезапно, поврежда бариерата с автомобила и се насочва към вътрешността на страната, без да спре на подадените сигнали и от другите гранични служители на реда на трасето. Не е спряла и при подаден сигнал от граничен патрул в с. Гърляно.
Униформените подали  сигнал към сътрудниците си в регионалната дирекция в Кюстендил, само че при влизане в града, дамата още веднъж не се подчинила на полицейски сигнал за прекъсване и се блъснала в длъжностен автомобил на районно управление (на МВР) Кюстендил. Спряна е след минути гонене и след удар в различен длъжностен автомобил.
Установено е, че лидерката на автомобила е гражданка на Република Северна Македония и Швейцария. Във очевидно несъответстващо положение е закарана в Центъра за незабавна помощ за обзор и проучвания. При случая няма потърпевши. На дамата е взета кръвна проба за разбор за приложимост на алкохол и упойващи субстанции. Работата по изясняване на всички условия към случая продължава в границите на досъдебно произвеждане под директното наблюдаване на прокурор от районна прокуратура Кюстендил.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР