39-годишен велосипедист почина, след като бе блъснат от лека кола

...
39-годишен велосипедист почина, след като бе блъснат от лека кола
Коментари Харесай

Подозрение: Дали задържан за прегазен човек във Варна е точният извършител?

39-годишен велосипедист умря, откакто бе блъснат от лека кола в град Варна. Пострадалият колоездач е бил настанен в болнично заведение с тежки контузии. Впоследствие е умрял, както заяви през вчерашния ден (11.09.) полицията във Варна. Леката кола е била с марка BMW. По-късно във Фейсбук страницата " За морската " прецизираха, че починалият е Мартин Чикалов - млад балетист от Държавна опера - Варна.
Оказа се, че водачът, който удари и умъртви Мартин е без брошура за ръководство на автомобил. Мъжът е на 25-години и има два акта за нарушавания, свързани с ръководството на МПС без документ. Той самичък се е предал на полицията, като издирването му е било затруднено, тъй като не живее на непрекъснатия си адрес.
Прокуратурата му повдига обвиняване за причиняване на гибел по несъобразителност и бягство от местопроизшествието. При доказване на виновност го чакат 15 години затвор. Въпреки тези обстоятелства и необятния публичен и медиен отзив по тематиката, управляващите у нас към момента отхвърлят да посочат името на причинителя на убийството. В медиите лидерът на автомобила се посочва с буквите П.З. Журналистът Татяна Кристи твърди обаче, че те не се асоциират с същинското име на причинителя.

По-рано тя разгласява в своя Фейсбук профил фотография на въпросното BMW, взело участие в злополуката. " Шофьорът на возилото бяга от мястото на престъплението без значение, че има доста очевидци, които вършат фотография на колата и номера ѝ. Ето го номера на колата на килъра " В 9113 РН ", написа Татяна Кристи.
Сега тя твърди, че facebook страницата на Виктор Димиров се появява неведнъж БМВ-то палач " и неведнъж отчетливо се вижда номера на возилото, умъртвило Мартин. По думите й съгласно застрахователните данни точно Виктор Димитров е притежателят на колата, на която е направена застраховка гражданска отговорност напълно неотдавна на 31 Август.

Кратка информация на в профила във Фейсбук на посоченото от Кристи лице сподели, че в действителност станицата на Виктор изобилства от фотоси на същия автомобил. Защо полицията не дава детайлности по случая остава мистерия. изпрати своите въпроси към ОДМВР Варна и Окръжна прокуратура Варна и чака отговори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР