39 -годишен варненец получи 1000 лв. глоба по Указа за

...
39 -годишен варненец получи 1000 лв. глоба по Указа за
Коментари Харесай

Гладен клиент побесня, наби шефка на бар заради сандвич

39 -годишен варненец получи 1000 лева санкция по Указа за битка с хулиганството, откакто потроши чаши и маси в кафене във варненския квартал Галата, оповестява Районен съд - Варна.

" Неуважителното и обидно отношение било демонстрирано от подсъдимия на 7 юли 2017 година по отношение на жена, която работела като шеф и барман в питейно заведение в квартал " Галата ", се споделя в мнението на съда, написа през днешния ден.бг.

" В следобедните часове на тази дата 39-годишният мъж консумирал алкохол в бара, когато забелязал, че собственичката си подготвя сандвич и изискал да му бъде изработен един и за него. Жената обяснила, че заведението е единствено питейно и няма право да предлага храна.

Безпричинно подсъдимият почнал да крещи и да насочва по неин адрес обидни и неприлични изрази, както и да я замерва с чаши и пепелници. Опитът на различен клиент да го възпре и усмири не дал резултат, като едвам след намесата на още хора, подсъдимият напуснал заведението, обръщайки по пътя си две от масите ", продължава решението.

Междувременно, по подаден посредством тел. 112 сигнал, на място пристигнали чиновници на реда, които отвели буйстващия мъж в полицията.

" За осъщественото закононарушение Районният съд във Варна призна 39-годишния мъж за отговорен, като го освободи от наказателна отговорност и му наложи административно наказване – санкция в размер на 1000 лева Решението предстои на обжалване в 15 дневен период ", се споделя в решението на съда.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР