39-годишен полицай е с опасност за живота, след като е

...
39-годишен полицай е с опасност за живота, след като е
Коментари Харесай

Полицай с опасност за живота, блъснат при опит за проверка

39-годишен служител на реда е с заплаха за живота, откакто е бил блъснат от автомобил, който не се подчинил на сигнал за прекъсване, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Раненият е със счупени три ребра и бедрена кост, осведомиха Дарик от столичната болница „ Св. Анна ". Издирването на водача, блъснал униформения, продължава, написа skandal.bg.

Инцидентът се случил преди среднощ на столичния бул. „ Александър Малинов " в квартал „ Младост ".

Полицейски екип забелязал автомобил „ Фолксваген ", за който имало подозрение, че няколко пъти не се е подчинявал на сигнали за прекъсване. Веднага били подхванати дейности. При подаден му следващ сигнал от полицията да спре, водачът направил маневра на заден ход, симулирайки желание за прекъсване, и блъснал паркиран лек автомобил. След това внезапно потеглил напред, блъснал един от униформените и съумял да избяга.

Пострадалият неотложно е бил превозен с кола за спешна помощ до болница „ Св. Анна, " уточни пред Дарик Антон Луков, представител на лечебното заведение.

„ 39-годишен мъж, докаран е в 23:46 ч. в тежко положение. Хоспитализиран е незабавно в клиниката по реанимация на УМБАЛ „ Света Анна ". Мъжът е с фрактура на бедрена кост, счупени три ребра и голям брой други пострадвания. С заплаха за живота е ", изясни Луков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР