39-годишен мъж е бил нападнат и убит от пет домашни

...
39-годишен мъж е бил нападнат и убит от пет домашни
Коментари Харесай

Пет кучета Кане Корсо убиха 39-годишен мъж край София

39-годишен мъж е бил атакуван и погубен от пет домашни кучета от породата "Кане Корсо ", оповестиха от Областната дирекция на МВР-София.

Около 16.12 часа през вчерашния ден на тел. 112 е подаден сигнал за открит мъртвец на мъж в гориста околност в землището на софийското село Владо Тричков. На място неотложно са изпратени полицейски чиновници. При огледа на местопроизшествието по тялото на 39-годишния мъж и към него са открити следи от скотски стъпки.

В парцел, наоколо до местопроизшествието, са открити свободно придвижващи се кучета от породата "Кане Корсо ". Собственикът на парцела и животните е арестуван за период до 24 часа. Петте кучета са конфискувани и настанени във ветеринарна клиника в столицата.

По информация на Нова телевизия, къщата, в която са открити кучетата няма ограда. Жители на село Владо Тричков описват, че на притежателя неведнъж са били правени наставления да построи, само че той по този начин и не го направил. По думите им тези животни и различен път са нападали хора преди да се стигне до гибелта на 39-годишния Димитър.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Действията по следствието не престават под надзора на Софийска окръжна прокуратура.

Това е следващото нахлуване на домашно куче. Вчера 35-годишната жена от разградското село Дряновец бе превозена в болница с отхапана джука и с рани по ръката, откакто бе нападната от куче, порода "Дого Аржентино ". От русенската болница "Медика ", където бе настнанена потърпевшата, оповестиха, че тя е претърпяла пластична интервенция и положението й е устойчиво.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР