39-годишен българин беше арестуван до Флоренция за клониране на кредитни

...
39-годишен българин беше арестуван до Флоренция за клониране на кредитни
Коментари Харесай

Голяма излагация за България! Арестуваха българин за клониране на кредитни карти в луксозен аутлет в Италия

39-годишен българин беше задържан до Флоренция за клониране на кредитни и дебитни карти, оповестиха италианските медии. Това станало в един от най-луксозните аутлети за висша мода в Италия – The Mall, до Флоренция.

Открай време той е прочут като привлекателен център за пристрастените по най-скъпите марки. Българинът дошъл от родината си на 13 април и трябвало да отпътува за нея на 18 април.

Цялото му " турне " във Флоренция, включващо и разноските за хотела му, били платени от чужд мъж от чужбина. Българинът бил открит при инцидентна контролна инспекция на италианските карабинери от Филине Валдарно, до Флоренция. Те видели поставената на банкомат за изтегляне на пари електронна инсталация за прекопирване на кодове на карти. Тя била конфигурирана в едно от пространствата на аутлета. Българинът бил заловен със завито във вестник устройство за прекопирване на магнитни кодове, както и микротелекамера. Той носел у себе си и пет клонирани кредитни карти, подготвени да бъдат употребявани за изтегляне на пари. След като била претърсена хотелската стaя, в която отседнал, били открити и други скимър устройства, както и компютър, употребен за клониране на картите. 
/BulNews
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР