39 черни вечерни рокли и смокинги, носени от холивудски знаменитости

...
39 черни вечерни рокли и смокинги, носени от холивудски знаменитости
Коментари Харесай

Тоалети от Златен глобус на благотворителен търг

39 черни вечерни рокли и смокинги , носени от холивудски звезди на церемонията по връчването на премиите Златен глобус ще бъдат оповестени на онлайн търг с благотворителна цел , заяви New York Times.

 Златен глобус 2018 - черното е секси
Златен глобус 2018 - черното е секси

Защо церемонията мина в черен дрескод

Търгът се провежда от Ebay и издателската къща Condé Nast, а а цялата събрана сума от продажбите на тоалетите ще бъде вложена във фонда Time`s Up , който оказва помощ на всички лица, станали жертви на полов тормоз и обезчестяване.

На аукциона ще бъдат препоръчани и тоалетите на номинираните, спазващи дрескода в черно в символ на взаимност към всички в придвижването срещу половото принуждение и половото неравенството #MeToo.

 Какво се крие зад #metoo
Какво се крие зад #metoo

Недоволство, независимост, вик за помощ или нещо друго

Сред черните вечерни рокли в търга ще бъдат тези на Никол Кидман, Рийз Уидърспун, Мерил Стрийл, Марго Роби , а от мъжката публика е упоменато името на водещия комедиант на събитието - Сет Майерс .

 Стилните мъже на Златен глобус 2018
Стилните мъже на Златен глобус 2018

Мъже в черно

Съобщено е, че началната цена на всеки от формалните тоалети ще варира сред 2,5 и 10 хиляди $ , като зависи най-много от цената, която дизайнерите са определили за своите творения. Търгът се открива публично на 19 януари и ще продължи до 26 януари .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР