''За прословутите обвинения за заплахи, съдебният състав единодушно каза, че

...
''За прословутите обвинения за заплахи, съдебният състав единодушно каза, че
Коментари Харесай

Адвокатът на ЛиЛана: Това дело е инквизиция, нямат и един косъм доказателства

''За прословутите обвинявания за закани, правосъдният състав единомислещо сподели, че няма данни за закононарушение, а Иван Гешев пусна елементи от разпити на лица, които настояват, че са заплашвани. Този ход, с тези показания, които не са задачите показания, демонстрира безнадеждността на това обвиняване. В кориците на делото няма данни и за данъчни закононарушения, с което съдът също се съгласи. По това дело няма безусловно нищо, една нула, на 21 тома дело и един косъм доказателства'', това съобщи в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком адв. Николай Хаджигенов, който е бранител на Лиляна Деянова, брат ѝ Александър Деянов и съдружника ѝ Мартин Димитров, упрекнати, че са работили като проведена незаконна група.

Преди няколко дни на апелативната инстанция Лиляна Деянова и Мартин Димитров бяха оставени в ареста. Решението на съда бе с едно изключително мнение.

Сред обвиняванията на тримата, също така за проведена незаконна група, има и за източване на еврофондове, което бранителят им адв. Хаджигенов разяснява:
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР