''Вместо първоюнски поздрав: В централна София няма достатъчно места в

...
''Вместо първоюнски поздрав: В централна София няма достатъчно места в
Коментари Харесай

Кметът на столичния район Средец излезе с интересно предложение

''Вместо първоюнски привет: В централна София няма задоволително места в детските градини и (особено) ясли. Няма и общински имоти за градеж на нови'', това написа в своя Facebook профил кметът на столичния регион ''Средец'' - Трайчо Трайков.

''Повечето общински парцели в регион ''Средец'' са административни здания, партийни клубове и централи, заведения. Такъв е казусът с ресторант ''Синият лъв'' на ул. Иван Вазов 6. Според нашия разбор постройката е подобаваща за филиал на детска ясла с две групи. Планът е, до момента в който трае процедурата за смяна на предназначението на постройката за детска ясла, да бъде служебно предоставен и по-късно изпълнен план за основаване на общински детски център ''Синият лъв''. Ако не се появят затруднения той може да проработи в първото тримесечие на 2021 г.'', предлага Трайков.

''Благодарен съм на основния проектант на Столична община, че одобри да спомага за осъществяване на концепцията и разгадавам на консенсусна поддръжка от страна на общинския съвет'', написа още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР