''Вече всичко ни е последни дни. Аз като гледам този

...
''Вече всичко ни е последни дни. Аз като гледам този
Коментари Харесай

Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Христо Иванов трябва да бъде пазен от обществото

''Вече всичко ни е последни дни. Аз като виждам този митинг, към този момент какъв брой време трае, и той все ми е финален ден, по този начин ми стои. Аз се изтощих. Аз не знам за митинга, само че доста много се надявам да не се изтощи, тъй като е ужасно значимо да не се изтощи. Аз се изтощих да очаквам. Надявам се, че тези хора, които са по улицата, които са на Орлов мост и пред президентството, и не знам къде е третото им място към този момент, дали е на Дондуков, дали е някъде другаде, ще имат самообладание. Аз съм към този момент жена на възраст и е обяснимо да нямам толкоз самообладание. Плюс това, от 1989 година, дори отпреди това, толкоз такива митинги съм видяла и толкоз доста съм се надявала да се случат всякакви значими неща, и все се е оказвало, че не се случват значимите неща, че в действителност стартирам да се уморявам''. Това съобщи пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ журналистката Копринка Червенкова.

Лили Маринкова изрази безпокойство, че хората може да бъдат обезверени и че обществото ще бъде умъртвено два пъти повече, в случай че бъдат разочаровани всички, които се стремят към смяна. ''Може би би трябвало да се подготвим за един подобен тип отчаяние. Но пък, както споделя моята другарка Мира Тодорова, това е също значимо - това отчаяние, това е един значим урок, който ние ще преминем. На мен към този момент ми е доста късно за уроци, само че тези хора, които са там по улицата, може би би трябвало да минат през един подобен урок'', разяснява Червенкова опасенията на водещата.

''Знаете ли аз какво си мисля и за какво желаех през днешния ден да си приказвам с вас, аз виждам следващия зложелател, който беше посочен от тези медии, за които вие споменахте първоначално и които мислите, че ще се извърнат, може би ще се извърнат, а може и да не се извърнат, зависи до каква степен ще ги оставят на яслата и до каква степен има такива сегменти в обществото, които ще им обезпечат тази ясла, тъй като постоянно има потребност от подобен вид медия. Цялата борба, която се организира против Христо Иванов и против това неразбирателство Ламбоски, което изтърва някаква имитация за Маджо, всичко това е подето незабавно с истерична наслада в тази медия (б.р. засяга уеб страницата ПИК). Днес Борисов се изрече сякаш ние всички сме не запомнили, че Борисов е от котилото на въпросния Маджо, от котилото на СИК. Какво мисли той? Че ние сме идиоти? Че сме паднали от Мичуринска ягода? Нали знаете какво Мичуринска ягода? Двуметрова ягода'', разяснява журналистката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР