''В ареста е един руснак, другият също е обвиняем, подсъдим

...
''В ареста е един руснак, другият също е обвиняем, подсъдим
Коментари Харесай

Адвокатът на Цветан Василев: Разпитани ли са Пеевски и Доган дали са рекетирани?

''В ареста е един руснак, другият също е обвинен, обвиняем по делото, само че по задочна процедура, тъй като той си е в Русия. Днес делото е отсрочено за 6 ноември, болен бил съдията, само че индивидът продължава да си е в ареста'', това съобщи пред минути адв. Константин Симеонов в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком във връзка проблема със арестувания съветски жител Владимир Кацарски, който е упрекнат в подготовка на атентат против депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Водещият на предаването Сашо Диков попита адв. Симеонов дали делото против Кацарски не се протака поради датата 24 октомври, когато във Висш съдебен съвет би трябвало да бъде изслушан единственият претендент за нов основен прокурор на България - Иван Гешев. Адвокатът на Цветан Василев по делото ''КТБ'' отговори по този начин: ''Боя се, че да. Много такива каузи, които могат да имат отрицателно отражение, в това число и ''КТБ'', имам чувството, че се тупка топката, единствено и единствено да мине изборът на основен прокурор. Гледат да не стане някой гаф.

''Делото, по което Владимир Кацарски е обвиняем, обвинителният акт е импортиран в съда от Специализираната прокуратура. Всички дивотии, които са се случвали през годините, са от Специализираната прокуратура и Дирекция на полицията. Не знам каква е повода да се мотае това дело толкоз време, може би тъй като е предстоящ неуспехът на прокуратурата по това дело, тъй като там няма никакви доказателства'', изясни той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР