''Твърдо нямаше договорка с ГЕРБ и ''Патриотите'' за размера на

...
''Твърдо нямаше договорка с ГЕРБ и ''Патриотите'' за размера на
Коментари Харесай

Депутат на БСП категоричен: Не сме се договаряли с ГЕРБ и Патриотите за субсидията

''Твърдо нямаше сделка с ГЕРБ и ''Патриотите'' за размера на партийната дотация. ГЕРБ трансформираха своята позиция, с цел да спасят бюджета си. Никога не сме създавали условия за някакви подмолни договорки'', това съобщи с решителност в предаването " Панорама " националният представител от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев.

''Самото предложение за 8 лева в началото беше отхвърлено. Проблемът стана, когато не съумя да мине целият член от бюджета с предложенията на болшинството. Стана по този начин, че бюджетът можеше и да не бъде признат и ГЕРБ по тази линия беше притиснат в ъгъла, тъй че да се съобрази с нашето предложение. Движение за права и свободи се пробваха да извиват ръцете на всички парламентарни групи. Бюджетът на ГЕРБ е от същото като тази за идната година. Няма никакви промени, нищо няма да се промени'', съобщи още Мирчев.

''Имахме съответните оферти по какъв начин да се решат огромните проблеми. Например демографската рецесия. Имахме решения за смяна в данъчната система - да се отстрани този плосък налог. За очистване или най-малко унищожаване на неравенствата в общините. България би трябвало да спре да разчита единствено и само на еврофондовете'', добави социалистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР