''Това, което се предприема като мерки, е подчинено на пиара,

...
''Това, което се предприема като мерки, е подчинено на пиара,
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Владислав Горанов е лишен от всякаква съпричастност към човека

''Това, което се подхваща като ограничения, е подчинено на пиара, както цялата политика от години в България. И цели да покаже на българския народ, че държавното управление поставя неимоверни старания. Тези ограничения не са измислени от българското правителство'', това съобщи водачът на партия ''Движение 21'' Татяна Дончева в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком.

''Това, което назовават обществена изолираност, аз не съм тук да оборвам ограниченията на Медицинския съвет и на Щаба за ковид, не е моя работа. Обаче, тези неща имат своето опрощение по отношение на това да бъде опазена здравната система от срутване. Обаче ми се коства, че пазейки да не рухне здравната система, ние може да разрушим обществената. Защото продължаването на периода на обществената изолираност и на карантината в този тип, води до лавинообразно освобождение на хора от работата им. Формулата 60/40, която в действителност е 72,5 за работодателя тежест, осигуркви, против 27,5 за страната, няма да проработи. Всеки, който може, освобождава служащите си. Не познавам предприемач, който да не е пуснал на борса служащите си, да не се схванал с тях'', разяснява Дончева.

''Не знам кой и за какво не счита. Социалната ни система ще бъде на извънредно високо напрежение'', означи някогашната депутатка от Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР