''Това, че има коронавирус е факт. Tова, че този проблем

...
''Това, че има коронавирус е факт. Tова, че този проблем
Коментари Харесай

Тома Биков: Желанието на ГЕРБ е да организира честни избори

''Това, че има ковид е реалност. Tова, че този проблем визира освен здравната, само че и икономическата система на страната, би трябвало да бъде адресирано в предизборната кампания'', Това съобщи в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия националният представител от ГЕРБ Тома Биков.

''Проблеми не са проблеми на последните 10 години, те са заложени по принцип в нашето общество и не могат да бъдат решени единствено от една политическа мощ. За това би трябвало мандат за промени. Трябва да настроим публичната среда за промени, хората да ги поискат'', смята Биков.

''Нашето предпочитание е да организираме почтени избори. Трябва да бъдем доста деликатни във връзка с изборната технология, с цел да не я превърнем в тематика на акцията. Ако я превърнем в тематика на акцията, няма да можем да приказваме за това какво ще вършим след акцията, а и ще загубим доверието на обществото в изборния процес'', счита политикът.

''Видеонаблюдение значи секционните комисии, в които има към 100 000 души, да бъдат следени по неизвестно какъв метод. Не е ясно кой ги следи. Не мога да схвана до какво толкоз ще докара това'', разяснява депутатът от ГЕРБ предлагането за видеонаблюдение по време на идните на 4-ти април парламентарни избори.

По тематиката за изборите Тома Биков добави, че е доста мъчно изборните описи да бъдат изчистени от така наречен ''мъртви души''.

''Ние непрекъснато сме в борба със себе си да преодоляваме вътрешните си неточности. Ако някой може да бие ГЕРБ на изборите, това е самият ГЕРБ. Аз съм на мнение, че избори не се печелят, а се губят, по тази причина би трябвало да създадем нещо значително, с цел да надскочим другите'', съобщи още той.

''Не сме в политиката, с цел да гледаме сеир. Готвим се да отговорим на провокациите на рецесията, с цел да можем, в случай че българският народ ни разпореди доверие да съставим държавно управление, да можем да реагираме допустимо най-бързо. За нас не е проблем да бъдем в опозиция'', добави тогавашният критик на Бойко Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР