''Тези, които вдигат въстания, аз искам да им забраня на

...
''Тези, които вдигат въстания, аз искам да им забраня на
Коментари Харесай

Станислав Недков-Стъки за протеста: Това ли е българският народ, колко са?

''Тези, които подвигат въстания, аз желая да им забраня на тия хора да употребяват думата ''въстание''. Защото думата ''въстание'' за българския народ е свещена. Не си ги представям тия мушмороци (б.р. засяга Отровното трио) до Петко Войвода, не би ги употребил и за вестоносци. Те отровиха себе си, отровиха митинга, в този момент се пробват да отровят и целия български народ. Но за наслада няма да съумеят, тъй като болшинството от българския народ е разумно''. Това съобщи някогашният ММА войник, а през днешния ден ръководител на Българската федерация ММА - Станислав Недков-Стъки в предаването ''ЕвроДикоФ'', което се излъчва по ТВ Евроком. В последните седмици Стъки се появи още веднъж в общественото пространство, само че този път не като състезател, а като съперник на блокадите в София и застъпващ по-скоро проправителствени позиции и такива против президента Румен Радев.

''Не съм обидил никой, бе, Сашо. Одобрявам митинга, утвърждавам правото на всеки български жител да стачкува, да си изкаже позицията, само че да го прави по цивилизован метод. Преля ми, когато атакуваха майки по кръстовищата, когато оскверняваха български институции и последно замеряха с бомби български служители на реда. Затова не поддържам този протест'', аргументира се той.

''Това ли е българският народ, какъв брой са? Този с юмрука (б.р. засяга президента Румен Радев) също приказва от името на българския народ. Аз не съм го упълномощил. Избори се печелят с 30% от гласуващите. Тия 30% споделят, че не желаят митинги и блокади, дори тия, които не желаят блокади са 50%. По последни изследвания 30% не желаят оставка и предварителни избори'', добави Стъки.

''Ако в този момент държавното управление подаде оставка ще има избори януари. Ако не подаде ще има избори март. Защо са тия панаири и цигании, да се настройват българи против българи?'', запита някогашният ММА войник.

Водещият Диков запита Станислав Недков какво е мнението му за неприличните думи на премиера Борисов по отношение на председателката на Народното събрание - Цвета Караянчева. ''Мен не ме е нарекъл по този начин. Това си е неин проблем. Ако на нея не ѝ е прелестно, да излезе и да си подаде оставката'', отговори Недков на Диков.

''Аз не желая да ме ръководят Триото'', безапелационен бе Стъки.

Той изясни, че към този момент на 100% не има вяра на фотосите, компрометиращи премиера Бойко Борисов, тъй като е видял чат сред него и различен човек, който не е същински.

''Ако тия дойдат на власт, ще бъде по-зле, мога да ти се разпиша. Когато се прави едно нещо, гледаме каква е задачата. Трябва да ти кажа, че то освен аз го приказвам, аз чета статистики на междинна работна заплата, на пенсии, има растеж. Не мисля, че сме били по-добре от в този момент.

Всички, които не са пе*eрасти, които не са отровни, и не са митинга, са или гербаджии, или мутри'', възмути се Станислав Недков. ''Те не търпят непознато мнение. Понеже подобен ми е спортът, аз станах мутра'', добави той.

''Кои митинги доведоха до положително страната по-късно?'', запита той водещият, като преди този момент изреди митингите през 1997 година, 2009 година и 2013 година

Тия тримата кои ги упълномощи да завладяват митинга? Защо не оставят младежите да излъчат свои водачи, да си създадат организация и да се явят на постоянните избори март'', зададе още един въпрос Станислав Недков.

Стъки изрази неразбиране, че се стачкува и против основния прокурор Иван Гешев, защото съгласно него той е първият основен прокурор, който е тръгнал против олигарсите, които са ограбили българския народ. ''Кой до момента от основните прокурори ходеше по села и паланки да се бори с битовата престъпност?'', запита Недков.

Той прикани министъра на културата - Боил Банов, да осъществя на процедура указател за уеб страниците, които създават подправени вести.

Водещият Сашо Диков запита Станислав Недков в каква страна желае да живее, а той му отговори по следния метод: ''В правова страна, в такава каквато Триото не ни предлага, в православна страна. В страна, в която не се пилее храна, а се дава на гладни хора. В страна, в която народът е обединен.''

Според него президентът разединява българския народ.

''Аз съм се борил против ГЕРБ и Цветанов, тия мушмороци ги нямаше тогава. 20 000 индивида изкарах, когато беше рисково да се стачкува, а Цветан Цветанов раздаваше присъди от парламента'', сподели към края на присъединяване си Станислав Недков-Стъки.

Цялото изявление на Сашо Диков със Станислав Недков-Стъки можете да изгледате след 1:50 във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР