''Те, предполагам са усетили, от ГЕРБ, че по този начин

...
''Те, предполагам са усетили, от ГЕРБ, че по този начин
Коментари Харесай

Проф. Минеков: Правителството ще падне, ако посегнат и на останалите колекционери

''Те, допускам са усетили, от ГЕРБ, че по този метод се прави фундамент на президента. Те в действителност ще го повдигнат доста в очите на хората. Освен това, словото му беше ослепително. Нито една празна дума. Оказа се, че президентът е единствената съпротива в страната и в действителност той заслужава почитание за думите си. Няма кой да каже това нито в Народното събрание, нито от извънпарламентарните партии. И е похвално!'', това съобщи скулпторът и академични учител проф. Велислав Минеков в предаването ''Денят с В. Дремджиев'' по TV+ и TV1, като коментарът му бе ориентиран към омекващия звук на ГЕРБ по отношение на президента Румен Радев.

Разочарован ли е проф. Минеков от това, че Съединени американски щати показаха арбитър Миталов като тежко подкупен, а не имената, за които бленуваха част от българските жители, запита водещият Веселин Дремджиев: ''Силно съм отчаян, несъмнено. И освен аз. Очакванията бяха напълно други. Ние знаем за хора, които направиха кариера, извънредно с престъпност и с корупция. Имената са доста, не става дума за един или двама корпулентни видове. Става дума за олигарси от най-голям темперамент, известни, известни персони, които нямат пояснение за своето благосъстояние, само че постоянно се минава по някакъв метод и през политически напредък. Това е първата стена, която би трябвало да се срути и когато приемете вярната партия - можете да се замогнете ненадейно. Такива странни тарикати, част от тях много елементарни хора, се замогнаха внезапно в последно време'', отговори Минеков.

''Виждам хора с рекламация за интелектуалност и високо развъртян разсъдък, които живеят в тишина. Това ме учудва. Твърде малко е съпротивата против всичко, което се случва у нас. Причините са доста, аргументите са и взаимозависимост от мизерията, в която сме попаднали. Често пъти те се опасяват за работното си място, както и при публицистите. Те биха желали да оцелеят, до момента в който се случи новото, само че ново няма. Не се появява. Естествено, желаят да спасят фамилията си, защото аз съм виждал, че има удари на възмездие към фамилията на този, който споделя истината в очите. Това се случва често'', сподели скулпторът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР