''Тази вечер след приключването на митинга на членове и симпатизанти

...
''Тази вечер след приключването на митинга на членове и симпатизанти
Коментари Харесай

ГЕРБ: Радев си служи с мутренски способи, ултраси нападнаха симпатизантите ни

''Тази вечер след приключването на митинга на членове и симпатизанти на Политическа партия ГЕРБ в поддръжка на премиера Борисов и политиките на държавното управление, ултраси и платени провокатори нападнаха рейсовете, с които трябваше да се приберат участниците.Върху рейсовете беше осъществен същински разгром. Стъклата им бяха изпочупени с камъни. Към момента няма потърпевши членове и симпатизанти на Политическа партия ГЕРБ, само че това се дължи само на щастлива случайност. От Политическа партия ГЕРБ остро осъждаме сходни действия''. Това обявиха от Политическа партия ГЕРБ в декларация, показана във видео формат.

''След довечера излиза наяве, че този, който назовава законно определеното държавно управление „ мутри “, си служи с мутренски начини за дестабилизация на страната, освен това в исторически миг за страната – приемането на България в чакалнята на еврозоната.

Настояваме неотложно президентът Румен Радев, Корнелия Нинова, Румен Петков, Татяна Дончева, Христо Иванов, Арман Бабикян, Велислав Минеков, Николай Хаджигенов, Мая Манолова и всички останали, които размахваха юмруци и междинни пръсти, да поемат политическата отговорност за тези вандалски дейности. Президентът Румен Радев е задължен да излезе и да призове всички платени провокатори да се приберат от улицата. Ако не го направи, то ще считаме, че той е главният подстрекател за тези умишлени дейности. Той беше този, който излезе и подвигна пестник против народа. Призоваваме органите на реда да защитят спокойно протестиращите'', споделиха още от ГЕРБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР