''Стоя напълно зад думите си. Всъщност, в трудни времена като

...
''Стоя напълно зад думите си. Всъщност, в трудни времена като
Коментари Харесай

Борис Бонев: Стоя напълно зад думите си, че Бойко Борисов е срам за България


''Стоя изцяло зад думите си. Всъщност, в сложни времена като днешното излиза наяве кои са същинските водачи. Защото водач не се става, когато са те галили папи по главата, или са те потупвали по рамото Ердоган и Меркел, водач се става, когато показваш съпричастност към народа си'', това съобщи в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком общинският консултант от Столичен общински съвет Борис Бонев. Той застана зад думите си в собствен ядосан Facebook пост отпреди няколко дни, в който охарактеризира премиера Бойко Борисов като ''срам за България''.

''Нашата страна продължава да се лута, и макар че започнахме с по-крути ограничения, каквито трябваше да има, в последно време изоставаме. В Сърбия на ден вършат 2 пъти повече проби, в сравнение с в България. Вече сме в интервала на рецесията, в който би трябвало да вършим проби, с цел да разберем какъв брой хора са заболели, тъй като това има значение - дали ще стартират да отслабват или не карантинните ограничения. Имаме щаб, контращаб, които са положителни експерти, само че очевидно считат, че в обстановка като днешната би трябвало егото им да вземе връх, уязвявайки се между тях. Това основава съмнение и хаос'', разяснява Бонев.

''Хората към този момент нямат доверие на нищо, което се каже или предложи да се направи. Затова е доста значим в обстановка на рецесия писаният устав за справяне в рецесия. Доверието се построява с ясна информация, съвършено комуникирана, с конкретика, и доста умерено. Не му изпитвам завист на Бойко Борисов, никога не е в лесна обстановка, само че най-малко не би трябвало да демонстрира толкоз очевидно страха си от обстановката. Това е грешка'', съобщи още главната фигура в ''Спаси София''.

''Ще се оправим, това е несъмнено, справяли сме се като народ. Трябва да сме доста дисциплинирани! Много ще ни е тежко и мъчно, само че няма различен начин'', означи той и добави: ''За мен персонално по-важно от човешкия живот няма. Ако би трябвало до 15 декември ще са ограниченията, кажат ли го експертите.''

Бонев разяснява и положението на столицата ни: ''София изостава от своите директни съперници, каквито са Белград и Загреб, макар изливаните милиарди от Европейския съюз.''
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР