''Справянето с кризи зависи от подхода. Всяка криза има фази.

...
''Справянето с кризи зависи от подхода. Всяка криза има фази.
Коментари Харесай

Йордан Цонев: За нас е винаги добре това правителство да падне

''Справянето с рецесии зависи от метода. Всяка рецесия има етапи. Началната фаза е предупредителна и има признаци. Острата фаза може да прерасне в спор, злополука. В острата фаза на рецесиите министър председателят Борисов се оправя добре. Той се намесва, когато рецесията влезе в тази фаза. Дори два пъти употребява оставката, с което съумява да овладе рецесията. Но най-тежък е казусът с хроничните кризи'', това съобщи националният представител от Движение за права и свободи Йордан Цонев в предаването ''Панорама'' по Българска национална телевизия.

За идния избор на съмнение против третото държавно управление на Борисов, Йордан Цонев съобщи: ''Фактически, в случай че съберем 121 гласа в Народното събрание, държавното управление ще падне. Но, в случай че ще вършим същото упражнение, което правихме 2013, 2014, в случай че ще има отново от същото упражнение - не си коства. Смяна на властта ще има смисъл, в случай че има ясна посока. Другата цел на вота е да се видят елементи в рецесиите. За нас е постоянно добре това държавно управление да падне, казвал съм го доста пъти. В това държавно управление вземат участие националисти..'', съобщи още Цонев.

''Актив на Движение за права и свободи в това ръководство е проеврпейският и навтовският път на България. Многото рецесии, които се случиха в това ръководство, бяха подбудени от съдружния сътрудник. Във финансовия бранш няма рецесии, там се управялва консервативно, удачно, както би трябвало. Ние ще желаяме директно да участваме във властта, когато нашата стратегия за ускорено развиване бъде припозната на избори. Не виждам никаква алтернатива в този парламент да се случи'', добави депутатът от Движението за права и свободи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР