''Според мен без знанието на генералния директор, няма как да

...
''Според мен без знанието на генералния директор, няма как да
Коментари Харесай

Бивш генерален директор на БНР: Извършено е престъпление срещу държавата

''Според мен без знанието на генералния шеф, няма по какъв начин да се изключи сигналът на Хоризонт. Ако на следващия ден някой реши, че не го устройват резултатите от изборите и дръпне шалтера на БНР? Какво вършим ние'', това съобщи и попита някогашният общоприет шеф на БНР (в два мандата) Валерий Тодоров в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком. Изказването му е във връзка невижданата рецесия в БНР.

''По мое време не е имало митинги и недоволства. Мандатите ми бяха приети за сполучливи. Два пъти бях викан в Съвет за електронни медии да давам пояснения. Единият случай беше по-неприятен, когато Петър Волгин беше декларирал, че всички костовисти са идиоти. Предаването на Петър Волгин и двете излъчвания преди този момент, са в действителност продуктивни, само че не би трябвало да се минават избрани граници'', разяснява Тодоров своето ръководство.

''Аз съм преживявал разнообразни административни завършения. Държа на специалността си, на първо място съм публицист. По времето на Жан Виденов имаше една сходна обстановка. Сегашната рецесия е кулминационната точка на всичко това, което се случваше в публичната медия,тази безнаказаност при избора на генералния директор'', сподели Тодоров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР