''Резултатите от пленума не показват, че е бламиран лидера на

...
''Резултатите от пленума не показват, че е бламиран лидера на
Коментари Харесай

Станишев: Не е бламирана Нинова, но когато нещо се прави на инат се получава отпор

''Резултатите от пленума не демонстрират, че е неодобрен водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, само че когато нещо се прави напук, се получава отпор''. Това сподели в „ Здравей, България “ по "Нова телевизия " ръководителят на ПЕС Сергей Станишев.

„ Националният съвет са хора, зрели с политическа отговорност. Можехме да си спестим това, което си причинихме. Никога не е имало такова напрежение в Българска социалистическа партия при класификация на листи за Европейския парламент”, добави той.

След 10-часови инфарктни диспути в неделя, в последна сметка евролистата на Българска социалистическа партия беше съществено изменена. На процедура пленумът на Българска социалистическа партия неодобрява Корнелия Нинова и пренареди нейната листа. Водач на листата остава Елена Йончева, само че Сергей Станишев също откри място в нея - пето.

„ Аз вземам участие в тази акция не с упоритостта непременно да стана евродепутат. За мен е значимо, че партията ясно съобщи своята европейска социалистическа обвързаност към нашето семейство и желае с общи старания да променим Европа”, съобщи Станишев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР