''Правителството трябва да подаде оставка именно защото идва криза. Те

...
''Правителството трябва да подаде оставка именно защото идва криза. Те
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Трябва да се смени моделът на управление

''Правителството би трябвало да подаде оставка точно тъй като идва рецесия. Те демонстрираха, че не могат да се оправят с нея''. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в предаването ''Панорама'', което се излъчва по Българската национална телевизия.

" Искаме оставката на цялото държавно управление, само че желаеме и посредством тази оставка нови избори, смяна в модела на ръководството. По време на вота на съмнение го описахме какво съставлява - това са лобистки закони, институции, които се употребяват като маша, хора, които употребяват като бушони, агитация, която всява боязън. Това е система от ограничения, които би трябвало да се вземат, с цел да се промени моделът ", добави Нинова.

''Докладът на Европейска комисия и ЕЦБ за предходната година, когато нямаше още рецесия, само че управляваха те, демонстрира, че Брутният вътрешен продукт на глава от популацията пада. Докладът за конвергенция потвърждава, че бизнес средата се утежнява ", уточни водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР