''Поредните ругатни на Борисов към хората трябва ли да ги

...
''Поредните ругатни на Борисов към хората трябва ли да ги
Коментари Харесай

Бабикян: Ако някой във Великобритания каже на гражданите тулупи...

''Поредните хули на Борисов към хората би трябвало ли да ги поставям в класацията? Тулупите влизат ли в този месец? Те хората привикнаха тези, които би трябвало работят за тях да ги ругаят. Съветникът на английския министър ръководител наруши карантината, с цел да си види родителите и детето, подвигна се стихия до небето, имаше митинги, министър-председателят се изяснява, говореше се за оставки. Ние сме азиатска страна, а не европейска, в лицето на тази власт и тези жители. Те са склонни да търпят да бъдат обиждани и ограбвани'', това съобщи в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком пиар специалистът и политически анализатор - Арман Бабикян.

Според него, в случай че властимащо лице, да вземем за пример във Англия, се обърне към жителите с ''ей, тулупи'', това ще е неговият политически край.

Правят непоносим вид на народна власт, в която се краде, в която се злоупотребява, в която няма правдивост в правосъдната система. Правят държавни бензиностанции. Накрая къде отиваме? Към китайския капитализъм? Гледам, че натам ни тикат'', добави пиарът, а по-късно показа тезата си, че с тази опорочена народна власт отчайват хората в България от този другояче най-хубав строй.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР