''По времето на Бойко Борисов България се появи с по-добри

...
''По времето на Бойко Борисов България се появи с по-добри
Коментари Харесай

Рашидов: България на Борисов е с по-добри новини, преди бяха само бандити, крадци...

''По времето на Бойко Борисов България се появи с по-добри вести на картата. Преди се чуваха единствено бандити, крадци, кредитни карти. Мисля, че бях добре свестен от хората и изопачен от журналистите'', това съобщи някогашният министър на културата, сегашен депутат от ГЕРБ и ръководител на Комисията по просвета и медии в Народното събрание Вежди Рашидов пред журналиста Сашо Диков. Разговорът посред им бе излъчен в предаването на Сашо Диков ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком.

Преди дни, при свое телевизионно присъединяване в Българска национална телевизия, Рашидов съобщи, че Бойко Борисов е направил България фактор на международната карта. Toва очевидно е стимулирало Сашо Диков да потърси депутата от ГЕРБ за коментар, като този път Рашидов се съгласи да приказва с него, а в развой на диалога някогашният министър на културата удостовери думите си за Борисов.

''Важното е, че към този момент страната излезе като състезател на картата. Когато приказваме, че страната към този момент става интернационален фактор, уважавна, това не е неприятно за страната. Борисов стана един добър международник. Преди ни подминаваха'', добави Рашидов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР