''По отношение на правосъдието и съдебната реформа - последните три

...
''По отношение на правосъдието и съдебната реформа - последните три
Коментари Харесай

Крум Зарков: Бяхме управлявани от най-некомпетентното правителство досега

''По отношение на правораздаването и правосъдната промяна - последните три години и половина бяхме ръководени от най-некомпетентното държавно управление досега''. Това съобщи в предаването " Панорама ", което се излъчва по Българска национална телевизия, заместник-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " - Крум Зарков.

" Да си съпротива, значи да си изправен против властта. Значи да вбесиш доста мощни хора, да застанеш на пътя на многомилионни ползи. Това е опозицията в България и имаш единствено един бранител - публичното мнение, което в интервал на рецесия някак си се свива към себе си. Властта се възползва, стартира да дава обещание храна, вода. Не е елементарно да си съпротива. Още повече, че когато си съпротива на едно безконтролно държавно управление, носиш още по-голяма отговорност ", съобщи още Зарков.

''Няколко министри се смениха, само че нещата не се усъвършенстват. Това нещо направи по този начин, че към страната ни, която и преди не се гледаше кой знае какъв брой добре от позиция на върховенството на закона, се сложи в действителност клеймо'', добави социалистът.

Хората, които убеждаваме за нашата позиция за Македония, чуха, че ги прекарваме с 200 ", разяснява националният представител от левицата. Според него е малко мъчно да ги убедим в нашата позиция, за която има задоволително мощен консенсус. " Ние нямаме държавно управление, което да успее да приказва и убеди своите сътрудници ", добави още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР