''По-интересно е какво няма в тях. До този момент по-интересното

...
''По-интересно е какво няма в тях. До този момент по-интересното
Коментари Харесай

Сашо Диков: Не съм ходил на спявка при Васил Божков, а при Делян Пеевски

''По-интересно е какво няма в тях. До този миг по-интересното е какво няма в тях. Това, което няма в по този начин оповестените диалози от прокуратурата, изрично ги няма имената на Кирил Домусчиев и Делян Пеевски, изключително в подтекста, в който аз ги чух от устата на Васил Божков'',това съобщи журналистът Сашо Диков за предаването ''Денят с В.Дремджиев'' по TV+ и TV1, като мотивът за думите му е непубликуваното в оповестените от прокуратурата диалози на предприемача Васил Божков с братя Найденови.

''Колкото и ПИК през днешния ден да се мъчи да ме уязви по разбираем метод и по добре познатия прийом... по какъв начин пазя Божков, тъй като съм бил персоналния публицист на семейство Божкови, и съм ходил на спявка при Божков. Само да кажа на Недялко Недялков, в този момент ще се обърна непосредствено към ПИК: Аз на спявка при Божков в никакъв случай не съм ходил, за сметка на това два или три пъти съм ходил на спявка при... можеш ли да си представиш при кого? При Делян Пеевски в хотел ''Берлин''. Това е истината. Но това е друга история. Аз не разбирам, не възприемам, по какъв начин е допустимо да попадат имената и изобщо имената да ги няма. Те са няколко фрази, казани от Васил Божков по адрес на интереса на Кирил Домусчиев и Делян Пеевски към хазартния бизнес'', сподели още Диков.

''В тези записи дава да се разбере (бел. ред. Васил Божков), че Кирил Домусчиев има интерес към хазартния бизнес, че Делян Пеевски няма интерес към хазартния бизнес, само че пък Кирил Домусчиев доста желал да го вкара и него в хазартния бизнес. Всичко това съм го споделил декември месец в коментара си след изявлението с братята (бел. ред. братята Найденови). Така че не си изобретявам нещо в този момент въз основата на... по този начин да компрометирам прокуратурата. Аз съм го споделил края на декември, че това са неща, които ги има в диалозите. А оттук насетне... очаквам, написал съм писмо до прокуратурата, биха ли били по този начин общителни да разгласяват задачите диалози, тъй като... без да съм безусловно сигурен - и в оповестените диалози съгласно мен някои пасажи липсват. Но това към този момент споделям доколкото си припомням. Защото преди изявлението с братята (бел. ред. братя Найденови), те ми пуснаха диалога сред бащата и Божков - там, където става дума за помията, за прекъсване на помията и така нататък Това ми го пуснаха преди изявлението. След изявлението ми пуснаха другите диалози, където става дума за откупуването, където става дума за Домусчиев и Делян Пеевски'', добави журналистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР