''Първо ще кажа, че се чувствам малко неловко, че на

...
''Първо ще кажа, че се чувствам малко неловко, че на
Коментари Харесай

Росен Миленов пред ФАКТИ: Българинът може да се обединява само около далаверата

''Първо ще кажа, че се усещам малко неудобно, че на днешната дата, когато би трябвало да отдадем респект на революционера Христо Ботев и на всички останали почтени българи, които са отдали безкористно живота си за Освобождението на България, ние ще разясняваме цялостния разпад на държавността и духовния и честен провал на цялата нация. Ето това е същинската приказка за България'', по този начин стартира присъединяване си при Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ някогашният чиновник ДАНС Росен Миленов.

''Тук в това студио януари месец загатнах, че за близо 30 години, в така наречен ''Криминален преход'', са откраднати 200 милиарда Тези 200 милиарда, виновност за този обир носят всички. Едните поради дейните си дейности по присвояването на тези милиарди - това са политици, олигарси локални феодали и всичките тарикати. А пък цялото общество поради незаконното си безучастие, че е стояло безучастно на всичко това, което се е случвало'', напомни Миленов.

За доказателствената стойност на данните против българските управляващи, които изнася Васил Божков, някогашният чиновник на ДАНС бе сбит: ''За момента не са облечени в наказателно-процесуална форма.''
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР