''Омръзна ми глупости. Омръзна ми от долнопробните им глупости. Даваш

...
''Омръзна ми глупости. Омръзна ми от долнопробните им глупости. Даваш
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов за атакист: Той наистина пропуска банята. Питайте колеги

''Омръзна ми нелепости. Омръзна ми от долнопробните им нелепости. Даваш му обектите, даваш му цените..., а той отново продължава. Tой в действителност пропуща банята. Питай колегите'', това съобщи военният министър Красимир Каракачанов по адрес на депутата от партия ''Атака'' Десислав Чуколов. Изказването си той направи пред Сашо Диков, като диалогът им бе излъчен в предаването на журналиста - ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком.

ФАКТИ напомня, че в четвъртък министърът на защитата Каракачаов бе в Народното събрание на чуване за продажбата на военните парцели, инициирано точно от народни представители от ''Атака''.

''Твърдо - не позволяваме на българска територия. Инструкцията е да не се използва огнестрелно оръжение без законово съображение, само че в случай че някой извади автомат или револвер - би трябвало да се защитиш. Имаме създаден проект още от 2018, взаимен с Министерство на вътрешните работи. 2400-2600 индивида от армията могат да отидат на границата'', сподели Каракачанов що се касае до подготвеността на страната ни за възможен напор на мигранти и към нашата граница.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР