''Октомври 2017 година същите от ВМРО искаха от главния прокурор

...
''Октомври 2017 година същите от ВМРО искаха от главния прокурор
Коментари Харесай

Шефът на БХК за ВМРО: Тази организация е въплъщение на сталинизма

''Октомври 2017 година същите от Вътрешна македонска революционна организация желаеха от основния прокурор да ме съди за вредителство. Преди това писаха на Национална агенция за приходите да ми вършат инспекция. Свикнали сме. Чудя се каква е задачата на тази акция. Предизборната акция коства пари, а такива акции не костват пари'', това съобщи ръководителят на Българския хелзински комитет Красимир Кънев в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком.

''Тези хора се борят за дребна ниша в нашия политически живот. Тя е с въздействие в политиката, по тази причина не е безобидно. Такива хора има на всички места в Европа. Помъчих се да преброя на пръсти какъв брой неистини ще изкаже Джамбазки, само че не съумях. Това е маниерът му на работа. Тази организация е олицетворение на сталинизма. Дали са неонацистки или неокомунистически, разликата не е огромна. Въпросът е за какво са толкоз покрай ръководството у нас. В чужбина тези партии са маргинални. А тези тук имат зам.-министър председател'', възмути се Красимир Кънев.

''Защо хора като Джамбазки в Германия даже лежат в пандиза, а тук са на високи постове? Хората, които пазиме може да са направили закононарушение, само че по-късно те са станали жертви на закононарушение. Защитаваме стъпканите хора от нашето общество и хора, които нямат достъп до институциите'', съобщи още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР