''Очевидно, че при нови 90 случая за 24 часа, се

...
''Очевидно, че при нови 90 случая за 24 часа, се
Коментари Харесай

Доц. д-р Ангел Кунчев: Със затоплянето на климата ще се покажат далеч по-страшни вируси

''Очевидно, че при нови 90 случая за 24 часа, се катерим към по-стръмна крива. Нека да забележим по какъв начин ще продължат нещата през идната седмица, с цел да можем да отчетем някаква тенденция'', по този начин основният държавен здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев разяснява забелязващия се растеж в последните дни на болни от ковид в България. Доц. доктор Кунчев бе посетител в предаването ''Панорама'' по Българска национална телевизия.

''Ние сме дали указания за нужните проучвания за доказване на инфектираните. Не мога да кажа дали някой има виновност. Ние знаем какво би трябвало да вършим, а точно да подготвим системата по този начин, че да е съответна. Трябва да продължим ограниченията, които направиха България една от най-успешните страни в Европа'', това съобщи основният държавен здравен контрольор във връзка множеството случаи на болни от ковид български лекари.

''Никой не си прави заблуда, че с каквито и да е ограничения ще спре една въздушно-капкова зараза.Това, което вършим е да държим болестта под надзор и да няма изострен пик. Много ще бъде тъпо, в случай че в този момент не устоим. И на мен ми се желае да изляза на зелено, само че не трябва. Обмисляме да отворим парковете и планината, в случай че съблюдаваме разпоредбите, обаче'', разяснява Кунчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР