''Няма да ги оставим. В тяхното писмо, с което отказаха

...
''Няма да ги оставим. В тяхното писмо, с което отказаха
Коментари Харесай

За да станеш член на ВСС първо трябва да минеш през кабинета на Пеевски

''Няма да ги оставим. В тяхното писмо, с което отхвърлиха да образуват произвеждане по освобождението на господин Гешев след осъществено от него закононарушение, самите прокурори от Висшия правосъден съвет ме посъветваха да се обърна към съответната прокуратура, в случай че имам данни. И аз се обърнах'', това съобщи Минчо Спасов, правист и някогашен народен представител от Национална движение „Симеон Втори" в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком.

След като удари на камък с Висш съдебен съвет, в този момент той е подал сигнал до Софийска градска прокуратура, в който упорства основният прокурор Иван Гешев да бъде разследван за оповестените от прокуратурата преди няколко месеца СРС-та, в които забъркан е президентът Румен Радев.

''Един от членовете на предходния Висш правосъден съвет ми показа, няма да му кажа името, от парламентарната квота на ГЕРБ, че преди да встъпят в служба са ги карали да минат през кабинета на господин Пеевски, като едвам по-късно и през кабинета на госпожа Фидосова. Факт е, че ГЕРБ са си джиросали правата на ДПС'', направи съществено разобличаване някогашният народен представител от Национална движение „Симеон Втори".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР