''Нищо не може да помогне на това правителство. Вотът е

...
''Нищо не може да помогне на това правителство. Вотът е
Коментари Харесай

Крум Зарков за протестите в България: Това е бунт срещу ненормалното

''Нищо не може да помогне на това държавно управление. Вотът е парламентарно измерение за митингите. Нито министър Сачева, нито министър председателят Борисов схващат мащаба на протичащото се - това е протест против ненормалното, против ненормалната позиция на хора, които явно не са готови за това, против ненормалните компликации пред хора, които са готови за това, против ненормалното държание на основния прокурор, против ненормалния речник на министър-председателя, против ненормалното отказване на очевидното, против ненормалното ни самообладание към всичко това''. Така разяснява митингите на хората и идния избор на съмнение към държавното управление зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Крум Зарков. Той бе посетител в предаването ''Панорама'', излъчващо се по Българска национална телевизия.

По думите му търпението към този момент е изчерпано. ''Упорствайки да видят очевидното, а точно, че към този момент нямат грам доверие да посрещнат рецесиите, за които министър Сачева приказва. Как ще посрещне това държавно управление налагащите се тежки решения отсега нататък?'', попита Зарков.

''Цинично е хора, които затвориха Народното събрание за 2 месеца поради коронакризата, в този момент да ни изясняват, че не може да има служебно държавно управление, тъй като " ще бъде покруса 2 месеца без парламент ". Служебното държавно управление не е нищо ужасно, в случай че някой не се опасява, че то ще осветли какво се е случвало в министерствата през последните години'', означи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР