''Ние продължаваме да ровим, да видим докъде ще изровим най-накрая.

...
''Ние продължаваме да ровим, да видим докъде ще изровим най-накрая.
Коментари Харесай

Веселина Томова с нова порция разкрития за издънката на Портних в Израел

''Ние продължаваме да ровим, да забележим до каква степен ще изровим най-сетне. Следващата стъпка, ще е да взема да отпътува за Хайфа. Това, което изрових последно е, че преди да замине кмета Портних (бел. ред. за Хайфа, Израел), дружно с почетния консул на Израел във Варна проф. доктор Красимир Методиев, е бил квалифициран един меморандум за побратимяване на Варна и Хайфа. Но по-интересно е, че шест дни преди да гръмна абсурда с Портних, а единствено властта се прави, че няма подобен скандал, в Оценка за съвместимост се предлага да се реализира това пътешестване, тази делегация да отиде в Хайфа, тъй като към този момент е настъпил момента за побратимяване на Хайфа и Варна'', това съобщи проверяващият публицист Веселина Томова в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком във връзка абсурда в Израел с избрания отново за кмет на Варна господин Иван Портних (ГЕРБ).

ФАКТИ напомня, че в разгара на предизборната акция за локалните избори, израелски медии гръмнаха, че Иван Портних, кмет на Варна и към оня миг, а и все още на събитията в Израел, в пияно положение се е държал извънредно непочтено с личния състав на хотел в Хайфа, където той е бил отседнал при визитата си там. А поради това си държание, много бързо кметът на Варна Портних е бил изведен от Израел, като и в този момент има възбрана да посещава страната, съгласно израелските медии.

Оказва се обаче, че този меморандум продължава да виси неподписан и от кмета на Хайфа, и от Портних. Явно е, че повода е абсурдът и това е следващото доказателство, че подобен скандал съществува. Портних е защитил публичните ползи като се е напил'', добави още Томова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР