''Не знам със сигурност какво се случва, защото това е

...
''Не знам със сигурност какво се случва, защото това е
Коментари Харесай

Георги Кадиев: В един момент Васил Божков ще излезе и ще каже кой стои зад атаката срещу него

''Не знам сигурно какво се случва, тъй като това е доста затворен кръг. Те си знаят между тях. Според мен страната, която е толерирала тези досегашни играчи, в този момент желае да ги смени. В този смисъл съм склонен с изявлението на Васил Божков, в което той споделя, че желаят да му вземат бизнеса. Изводът за мен е: ''Не ставайте подвластни от страната, тъй като тя ще ви вземе бизнеса''. По-добре си платете някакъв акт данъчен, в сравнение с да търсите някакви малки врати. Правете естествен бизнес'', това съобщи Георги Кадиев - някогашният заместник-министър на финансите, общински консултант и народен представител от Българска социалистическа партия в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком.

Комисията по хазарт се управлява от някогашен чиновник на Национална агенция за приходите, имат 5 комисари, от които единият и сега е чиновник на Национална агенция за приходите. Къде са спали? Те имат 2-3 играчи, които да наблюдават. Не бинго зали в Козлодуй, а Спортния тотализатор, Националната лотария и компаниите на Васил Божков'', чуди се Кадиев.

Бившият кадър на Българска социалистическа партия е на мнение, че би трябвало да има ограничение на
лотарията, още повече, когато ставам дума за младежи. Кадиев би подкрепил предлагането на Валери Симеонов, в случай че е в Народното събрание. Според него това е положително решение - държавен монопол, който не е национализация.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР