''Не знам дали тази е най-голямата криза на това правителство.

...
''Не знам дали тази е най-голямата криза на това правителство.
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Утре ще има решение за водната криза в Перник

''Не знам дали тази е най-голямата рецесия на това държавно управление. До края на ръководството има още една година. Кризата преди осем месеца беше репутационна. Сегашната рецесия е прагматична и визира доста жители. Очевидно е, че би трябвало пренастроим държавните системи, с цел да стопират злоупотребите'', това съобщи вицепремиерът Томислав Дончев в предаването ''Панорама'' по Българска национална телевизия.

По тематиката за обединяването на ВиК сдруженията, което държавното управление ще предприеме, Дончев съобщи следното: ''Това не е спонтанна концепция, разказана е в отчет от 2017 година Става въпрос за холдинг, а не обединение в мегаструктура, в който страната ще има малко над 50%. Ползата е по-добро ръководство и разкъсване с някои локални зависимости, както и опция за основаване на централен потенциал.''

" Нуждите във водния бранш са големи, нуждата е над 10 милиарда лева, даже 15 милиарда лева, които не може да бъдат обезпечени елементарно. В последна сметка, знаете ли по кое време са последните всеобщи вложения - от края на 70-те. Не приказваме за проблем от 10 година, а за проблем над 35-40 години ", показа още вицепремирът Донев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР