''Не ни пускат на срещи с гражданите и на няколко

...
''Не ни пускат на срещи с гражданите и на няколко
Коментари Харесай

Биляна Петрова: Мафията може да смаже няколко човека, но не и 7 милиона българи

''Не ни пускат на срещи с жителите и на няколко дебата в националните малките екрани. Днес се случи някакво знамение. Ние искахме, аз персонално, да създадем обединена съпротива, за жалост в България това се оказа невероятно, най-малко към този момент. Отправяхме оферти достатъчно'', това съобщи в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком претендентът за кмет регион ''Младост'' Биляна Петрова.

Тя е издигната за позицията от ''Християндемократическата партия на България'' (ХДПБ). Номерът на партията в бюлетината ще е 47.

Попитана за мотото на акцията си, Петрова съобщи следното: ''Мотото е ''Мафията не съумя да ни пречупи''. Когато казахме, че ще спрем презастрояването, ние в действителност го правехме. Механизмът е хората да кажат ''не''. Мафията може да смаже няколко индивида, само че не и 7 милиона българи. Ние спасихме от алчни вложители 191 терена. Важно е да има цивилен кметове. За една година научихме доста. Това, което желая да прикани е - номер 47. За една година сме разкрили повече измами, в сравнение с за 30 години всички други кметове.''
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР