''Не може скандалът с апартаментите и терасите да не окаже

...
''Не може скандалът с апартаментите и терасите да не окаже
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: В България има диктатура на алчната посредственост

''Не може абсурдът с жилищата и терасите да не окаже въздействие върху изборите. При нас има тирания, само че на алчната посредственост'', разяснява в предаването ''Тази сутрин'' по БТВ водачът на ДСБ ген. Атанас Атанасов.

''Очевидно става въпрос за пране на пари от тези, които купуват. Те заплащат под масата, тъй като не желаят да потвърждават произхода на средствата си'', съобщи ген. Атанасов.

''Има доста съществено напрежение в българското общество, хората към този момент се осъзнали, че главният проблем идва от тези, които упражняват властта и по тази причина са толкоз чувствителни по тематиката с апартаментите'', добави ген. Атанас Атанасов.

''Проблемът не е в това кой каква благосъстоятелност има. Проблемът е в това, че няма настоящи институции, които би трябвало да ревизират обстоятелствата, които се оповестяват от политиците и други хора в техните декларации'', добави още водачът на ДСБ.

Ген. Атанас Атанасов установи още, че се усеща боязън у Бойко Борисов, който нормално преди избори вади историята с убития от комунистите негов дядо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР