''Най-напред хората, много от хората въобще не разбраха, че има

...
''Най-напред хората, много от хората въобще не разбраха, че има
Коментари Харесай

Иван Бакалов пред ФАКТИ: Снимките от спалнята на Борисов са правени от жена

''Най-напред хората, доста от хората изобщо не схванаха, че има такива записи и фотоси, тъй като огромните малките екрани, огромните медии, които са главният канал за информация, те не ги разгласиха, не ги оповестиха, или пуснаха някой да изяснява, че не е правилно. Значи те не са споделили още какво е излязло на бял свят, а към този момент пускат някой да споделя, че не е правилно. Сега последните записи - все едно нищо не се е случило. Или работят с 3-4 дни забавяне, а след това стартират да пускат някакви хора, които да опровергават. И то отново доста не се схваща защо става дума''. Това съобщи пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ журналистът Иван Бакалов. Думите му са мотив скандалните записи и фотоси с присъединяване на министър-председателя на Република България - Бойко Борисов. Записи и фотоси, които към момента нямат институционално удостоверение след направена експертиза.

''Гръцкият щемпел доста мощно отрази всички фотоси на Борисов. Не знам какъв брой уеб страницата и малките екрани, даже, ги пуснаха. За разлика от българските. Първият извод, който би трябвало да си създадем е за какво гръцките малките екрани, онлайн издания и вестници разгласяват фотографията на Борисов по какъв начин спи, а българските - не. Турски вестници, холандски, британски, по света приказват за това'', продължи Бакалов.

''Хората, които се намират в интернет непрестанно, във Facebook и всякакви онлайн издания четат, не са тези хора, които обитават България. Около 1/3, дори повече от хората гледат единствено телевизия. И в случай че малкия екран не им покаже... Режимът на Борисов, в случай че мога по този начин да се изразя, на това разчита. Той преди време овладя вестниците. Сега е ред на малките екрани. Те стартират да умират по този метод. Спестяват вести, манипулират, изкривяват. Те се трансформират и нещата. Сега не е 1995 година да има две малките екрани и те да са главната медия в страната. Сега софтуерно към този момент е напълно друго. При толкоз канали, хората прескачат, те (б.р. телевизиите) не могат да се устоят с тези пари и по тази причина са тези схеми. Божков да им давал 20 млн. годишно, пък този не знам какви, някакви схеми. Не им стигат парите, с цел да се издържат'', разяснява журналистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР