''Научавам истинските проблеми по райони. За съжаление няма нито един

...
''Научавам истинските проблеми по райони. За съжаление няма нито един
Коментари Харесай

Арх. Борислав Игнатов: София се нуждае от едно съвременно управление

''Научавам същинските проблеми по региони. За страдание няма нито един регион, нито един квартал, където няма проблеми. Навсякъде ме посрещат с проблеми. Основно е и това, което вие споменахте през днешния ден - въздухът, който касае всеки от нас. Ние дишаме всяка минута. За страдание даже в този момент, в това леко натоварено време, се оказва, че по данните на AirBg 18 точки в столицата по артериите са с надвишени правила по азотен диоксид, който в действителност е гибелен в по-големи дози. Това е най-вече резултат и потвърждава, че е резултат от трафика, тъй че трафикът е втората тема'', това съобщи в предаването ''Денят с В. Дремджиев'' по TV+ и TV1 арх. Борислав Игнатов, който е претендент за кмет на София от ''Демократична България''.

''За да се реши даден проблем, несъмнено би трябвало общината да прогледне, би трябвало да има данните, да знае къде какво има като проблем. Ние ще го създадем посредством една цялостна самодейност за цифровизация на работата на общината и връзка с жителите. Мерките съответно, са физически надзор по улиците, сега има голяма част коли, които са неизправни. Оттам ще стартираме, защото те замърсяват неведнъж над другите. Разбира се и градският превоз, нова система за градския превоз, тъй че да има довеждащи рейсове към метростанциите, а не както е сега, от 70-те години нищо не се е трансформирало в наземния транспорт'', съобщи още арх. Борислав Игнатов.

''Toва, което ще създадем е да се вкарат зони и в кварталите. Много хора го сложиха като въпрос, желаят по местоживеене те да имат обезпечено паркомясто и да изградим най-сетне тези паркинги. В момента хората паркират в калта'', сподели още претендентът за кмет на столицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР