''Нашите сигнали имат за цел да показват безсмислието на правоохранителните

...
''Нашите сигнали имат за цел да показват безсмислието на правоохранителните
Коментари Харесай

Адв. Добрев, БОЕЦ, пред ФАКТИ: Пеевски дисциплинира всички чрез бухалката си Гешев

''Нашите сигнали имат за цел да демонстрират безсмислието на правоохранителните органи, които са безусловно неспособни да проверяват лица от висшия ешелон на политическия хайлайф. Това следствие, този сигнал против Цветан Цветанов е следващото доказателство в този смисъл. При него е напряко синдром''. Това съобщи пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ адв. Камен Добрев, който е член на гражданско съдружие ''БОЕЦ''. Думите му са по отношение на окончателното оневиняване на Цветан Цветанов в границите на абсурда ''Апартаментгейт''.

''Невинен е и за разгласяването на данни от досъдебното произвеждане с едни медици, за които той четеше едни специфични разследващи средства (СРС-та) в Народното събрание. Цветанов е рецидивист в това отношение, само че истината е, че ''Апартаментгейт'' беше в действителност скандал с доста огромни размери и самият факт, че той политически трябваше да бъде отхвърлен... Показателно е. Политическата му кариера на процедура свърши, въпреки той да има поръчка за нова такава.

''Апартаментгейт'' повлече много висши партийни водачи на ГЕРБ. Но във връзка с Цветанов, той е индикативен, тъй като тук става въпрос за гранд корупция. Това е гранд корупция от най-високи размери, за това тъй като не просто цената, за която Цветан Цветанов е закупил този парцел, 5 или 6 пъти под пазарната, и освен тъй като той не може да потвърди по никакъв метод тези средства, само че и тъй като ''Артекс'' в никакъв случай преди Цветанов не се е занимавала със подмяна на парцел против парцел. Тя не се занимава с това. ''Артекс'' строят елитно строителство, ново, в София, и само разрешават на върховен партиен водач и политик, като Цветанов, да размени свои остарели парцели против нов, чиято пазарна цена стартира от 2600 евро (на кв.м.). Това, което ''Антикорупционният фонд'' и ''Биволъ'' ни показаха е, че цената на кв.м. от 600 евро (б.р. толкоз е дал от себе си Цветанов). Това е търговия с въздействие в най-чист тип и тя трябваше да бъде разследвана от способените органи. Необходима е воля от страна на самостоятелни органи, каквито няма. Истината е, че Цветан Цветанов даже не осъзна, че е забъркан в нещо подобно'', разяснява адв. Добрев проблема на Цветанов в ''Апартаментгейт''.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР