''Много не навреме е слагането на край на ''порно журналистиката''.

...
''Много не навреме е слагането на край на ''порно журналистиката''.
Коментари Харесай

Журналист: Режимът на Борисов е като режима на Путин

''Много не в точния момент е слагането на завършек на ''порно журналистиката''. Факт е, че този модел на обществено обругаване на хора през.. мощно казано медии, а някакви канали, е от години обратно. Лошото е, че той стартира да се трансформира, не бих споделил в стандарт, само че налагане на този модел, който е допустим за ползване'', това съобщи журналистът Мирослав Иванов в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком. Изказването му е във връзка извънредно неприемливата обява на уеб страницата ПИК, касаеща приятелката на претендента на ''Демократична България'' за кмет на София арх. Борислав Игнатов. Както към този момент е ясно за всички, въпросният уебсайт разгласява голи фотоси от предишното на приятелката му.

''Този канал за дистрибуция се употребява от политици за кавга с публично дейни персони, които сочат какви са проблемите в ръководството. Канал за дистрибуция, който получава нужните насоки от властта за осъществяване на задания, които са в нейна изгода. Какво значи една медия да е медия? Ако тя не е сериозна към ръководството, тя не е медия'', съобщи още журналистът Мирослав Иванов.

''Мисля, че доста по-страшно е за сътрудниците, които в този момент влизат в бранша, тъй като те се образуват с тези критерии, с тези поточета, които пускат воняща воня за хората. Тези хора няма да са наясно какво в действителност правят'', счита той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР