''Имаше два подхода. Единият подход е да чакаме управляващите, другият

...
''Имаше два подхода. Единият подход е да чакаме управляващите, другият
Коментари Харесай

Калоян Паргов пред ФАКТИ: Болниците ще се окажат в невъзможност да плащат заплати

''Имаше два метода. Единият метод е да чакаме ръководещите, другият метод е да бъдем самодейни. Ние постоянно сме казвали, че това да си самодеен и да предлагаш, е право на всяка една политическа мощ, без значение, че е в съпротива. Затова се събрахме с сътрудниците и специалистите. Искам тук да благодаря на всички, които участваха в тази полемика и в конструирането на тези 19 ограничения за COVID-19. Те от оня ден са 20, защото се одобри и предлагането ни за разширение обсега на обществения патронаж, както и включването на локалните ресторантчета, които са затворили, те са въпреки всичко малък бизнес, хранят избран брой хора, да бъдат включени в обсега на обществения патронаж като работят кухните им и приготвят храна за нуждаещите се. Прогнозата е, че с увеличение на карантината, от ден на ден хора, най-много в третата възраст, пък и други, които са с хронични болести, ще имат потребност някой да ги обслужва. Често пъти се получава по този начин, че роднините или околните не могат да го създадат заради някаква условия. Така че от тези 19 ограничения, мисля, че 15 ги одобриха ръководещите. Те ще влязат в общия антикризисен отчет за социално-икономически ограничения, който ще се гледа на 16 април на сесията на Столичния общински съвет'', това съобщи пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ общинският консултант и ръководител на БСП-София Калоян Паргов.

Калоян Паргов благодари и на съперниците на Българска социалистическа партия в СОС, че са се надмогнали и към този момент има обща мисъл по какъв начин да се излезе от рецесията.

''По бюджет имаме към 250 млн. за тази година, една не дребна част са за метрото. Разбира се, метрото не би трябвало да стопира като план, той би трябвало да се довърши, защото явно той ще се забави с построяването си, поради обстановката, в която се намираме'', означи социалистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР