''Г-н Борисов се чуди какво да прави с това, което

...
''Г-н Борисов се чуди какво да прави с това, което
Коментари Харесай

Христо Иванов: Доган е почетният председател на българското задкулисие

''Г-н Борисов се чуди какво да прави с това, което се случва в България. Очевидно е изгубил връзка с действителността, прави някакви опити за вулгаризация на обстановката, само че няма да му се получи''. Това съобщи в предаването ''ЕвроДикоФ'', излъчващо се по ТВ Евроком, водачът на партия ''Да, България'' и съпредседател на обединяването ''Демократична България'' - Христо Иванов.

Той разяснява и приемането на България в чакалнята на еврозоната. ''Важен факт, добра вест за страната, тъй като отваря опция България да влезе в ядрото на Европейския съюз и да си почистим финансовата система, което занапред ще се случва. Колкото са ни приели поради напъните на държавно управление, толкоз и макар това'', съобщи Иванов, обръщайки внимание на обстоятелството, че процесът по приемането ни в чакалнята на еврозоната се е забавил доста.

Разбира се, в изявление му за ''ЕвроДикоФ'', в което той бе дружно със своя съпартиец Иво Мирчев, Христо Иванов разяснява и случилото се в Росенец на 7 юли. Припомняме, че Иванов и Мирчев, дружно с бургаския общински консултант от Демократична България - Димитър Найденов, стигнаха по море до държавната брегова линия, намираща в непосредствена непосредственост до ''Летния Сарай'' на Ахмед Доган в Росенец. Там те, по жесток метод, бяха избутани в морето от чиновници на НСО, а около това един от чиновниците на службата поруга българския байрак (хвърляйки го на земята), донесен от водача на ''Да, България''.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР